top of page
Zoeken

5 redenen om voetreflexologie eens te proberen

Bijgewerkt op: 25 jan. 2021


Je denkt 'dat klinkt zweverig, voetreflexologie'. Ik kan je vertellen, voetreflexologie is helemaal niet zweverig. Via de voeten kunnen we invloed uitoefenen op de energie in ons lichaam en ook heel precies op de energie van een bepaald orgaan of een bepaald deel van ons lichaam. Dus in plaats van te werken met materie, zoals bij het innemen van een medicijn, zorgen wij ervoor dat je lichaam energetisch weer meer in balans komt.


  1. En dat is natuurlijk meteen de eerste reden: je lichaam komt meer in balans. En dit werkt in alle gevallen preventief voor het behouden van je gezondheid.

  2. Na een behandeling ben je ALTIJD meer ontspannen dan daarvoor. Dus na een behandeling voel je je altijd beter dan daarvoor. Dus voelde je je al goed voor de behandeling, dan voel je je nog beter daarna. Voelde je je niet top voor de behandeling, dan is de kans groot dat je je beter voelt na de behandeling.

  3. Hé je merkt dat je voeten hebt: door de behandeling word je je bewust van je voeten. Voetreflexologie verhoogt je lichaamsbewustzijn.

  4. Als je een klacht hebt dan kan daar in de meeste gevallen met voetreflexologie iets aan gedaan worden.

  5. Als je ervoor open staat kun je ook de emoties leren kennen en verwerken die in je lichaam zijn opgeslagen.




13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page